.

Придобивки Од Телото Мажи Ксфолијација Мит

Придобивки Од Телото Мажи Ксфолијација Мит

DEN 2.00

Од стока
Во магацинот

Придобивки од Телото Според Сликата На Телото за НЕГО нуди алатки толку тешки колку што можете да експлодирате низ нечистотија, масло и пот за секогаш да ја одржувате вашата кожа чиста и да се чувствувате одлично. Придобивки од Телото Според Сликата На Телото за НЕГО нуди алатки толку тешки колку што можете да експлодирате низ нечистотија, масло и пот за секогаш да ја одржувате вашата кожа чиста и да се чувствувате одлично. Дизајниран со материјал за манжетни што се протега за да одговара на маж?рацете и потребите на кожата. Дополнителен материјал за пилинг што се користи во комбинација со манжетна за истегнување за идеална удобност погодна за поголеми раце.

Детални спецификации