.

Американски Месинг СЛ2000ОРБ Нанесуваат Бронзена Единечна Дупка Повлечете Ја Кујнската Славина

Американски Месинг СЛ2000ОРБ Нанесуваат Бронзена Единечна Дупка Повлечете Ја Кујнската Славина

DEN 1340.32

Од стока
Во магацинот

Масло Нанесуваат Бронзена метална славина со спреј за повлекување и 60" засилено црево. Оваа славина е за нанесување на мијалник со 1 дупка(8" нафта нанесуваат бронзена палуба плоча опционално). Најчесто користен стандард ? "месинг IPS врска за топла и ладна вода линии. Л Американски Месинг Масло Бришење Бронза Повлекување Кујна Славина.

Детални спецификации