.

Мелори Дистрибутер Погон Опрема Одговара избери: 1975 - ФОРД Ф150, 1973 - ФОРД Ф250

Мелори Дистрибутер Погон Опрема Одговара избери: 1975 - ФОРД Ф150, 1973 - ФОРД Ф250

DEN 3.33

Од стока
Во магацинот

Компатибилен Со ford® 351c, 429-460 И FE Мотори. Овој производ не е создаден или продаден од ford®. За употреба Со Леано Рамно Тапче Хидраулични/Механички КАМЕРИ и индукциски стврднати или стврднати камери со ролери од еластично железо.; Запчаниците За Дистрибутери на мелори се прецизно обработени од легиран челик во фабриката На Мелори до строги оригинални спецификации на опремата. Посебно внимание се посветува на барањата за термичка обработка на секоја брзина за да се обезбеди соодветна цврстина, давајќи услуга без проблеми кога се користи со профилна палка (хидраулична и механичка рамна тапа) и селективно остроумна палка од еластично железо (хидраулична тапа со ролери) брегасти вратила. Достапно за Мелори, оригинална опрема и други дистрибутери.; Топлина Третираат за да се Обезбеди Соодветна Цврстина; Обезбедува Проблеми Бесплатна Услуга Кога се Користи Со Соодветна Cam се Вклопува Одберете : 1977-1981 година FORD F150 8 Cyl 5.8 L 1973-1976,1983-1995 FORD F250 8 Cyl 7.5 L 1973-1976,1983-1995 FORD F350 8 Cyl 7.5 L 1978-1979,1982 FORD F250 8 Cyl 6.6 L 1970-1973 FORD MUSTANG 8 Cyl 5.8 L 1978-1981 FORD BRONCO 8 Cyl 5.8 L 1977,1980-1981 FORD F250 8 Cyl 5.8 L 1977-1982 FORD F350 8 Cyl 6.6 L 1979 ЛИНКОЛН МАРК V 8 Cyl 6.6 L 1979 ЛИНКОЛН КОНТИНЕНТАЛНА 8 Cyl 6.6 L 1975-1979,1981-1995 FORD ECONOLINE 8 Cyl 7.5 L 1977-1979 FORD THUNDERBIRD 8 Cyl 5.8 L 1968-1978 ЛИНКОЛН КОНТИНЕНТАЛНА 8 Cyl 7.5 L 1977-1978 ЛИНКОЛН МАРК V 8 Cyl 7.5 L 1970-1979 МЕРКУР COUGAR 8 Cyl 5.8 L 1972,1974-1977 FORD LTD 8 Cyl 6.6 L 1972-1976 FORD GRAN TORINO 8 Cyl 5.8 L 1968-1971 ЛИНКОЛН MARK III 8 Cyl 7.5 L 1971,1973,1978-1979 FORD LTD 8 Cyl 5.8 L 1977-1979 FORD F100 8 Cyl 5.8 L 1972-1976 ЛИНКОЛН MARK IV 8 Cyl 7.5 L 1970-1976 FORD ТОРИНО 8 Cyl 5.8 L 1970-1979 FORD RANCHERO 8 Cyl 5.8 L 1968-1972 FORD THUNDERBIRD 8 Cyl 7 L 1976 FORD ЕЛИТА 8 Cyl 5.8 L и повеќе - додадете го вашето возило на нашите одговара елемент за да се провери.

Детални спецификации