.

Пост - Рециклирани Супер Лепливи Белешки, Колекција На Оаза, Влошки

Пост - Рециклирани Супер Лепливи Белешки, Колекција На Оаза, Влошки

DEN 175.84

Од стока
Во магацинот

Пост-it® Рециклирани Супер Лепливи Белешки во функција 2x моќта на лепење. Користете за белешки или потсетници на вратите, прозорците или ѕидовите. Уникатно лепило сигурно стапчиња и повторно стапчиња за да може вашата порака да остане напред и во центарот. Поместете ги вашите белешки со вас во текот на денот. Супер Лепливи Белешки пост-it® се рециклираат, а хартијата Во Super-it® супер Лепливи Белешки се добиени од сертифицирани, обновливи и одговорно управувани шуми. Бидете смирени и собрани со смирувачкиот блуз и зеленчук од колекцијата Оаза.5 Влошки/Пакет, 90 Листови/Рампа Оаза Колекција. Пост-тоа Супер Лепливи Белешки ИМААТ 2x моќта на лепење. Пост-тоа Супер Лепливи Белешки се држат и повторно се држат, така што вашите мисли се забележуваат. Користете за потсетници на вратите, прозорците и ѕидовите. Пост-тоа Супер Лепливи Белешки Рециклираните белешки се направени со 30% рециклирана хартија. 5 Влошки/Пакување, 90 Листови/Подлога. Пост-тоа Супер Лепливи Белешки се рециклираат. Весникот Во Пост-тоа Супер Лепливи Белешки е извор од сертифицирани, обновливи и одговорно управувани шуми. Преземете ја бесплатната Апликација Пост-ит. Ако работите или учите од далечина, Апликацијата Пост-ит може да снима и споделува идеи, да следи задачи или да создава шарени календари. Споделете преку платформи како Dropbox, Trello, Power Point или синхронизирајте преку вашите уреди.

Детални спецификации