.

ACDELCO GM Оригинални делови Компресор за климатизација и склопување на црева за кондензатор 15-32464

ACDELCO GM Оригинални делови Компресор за климатизација и склопување на црева за кондензатор 15-32464

DEN 1.00

Од стока
Во магацинот

Оригинална опрема ACDELCO GM A/C Собраниски склопови на црева се собранија на црево за ладење кои се состојат од високи и ниски странични линии за ладење што се прикачуваат на компресорот преку заедничка врска. Оваа оригинална собрание на цревото за црева на оригиналната опрема е произведено за да одговара на вашето ГМ возило, обезбедувајќи ги истите перформанси, издржливост и животен век што ги очекувате од General General Motors. Оригинални делови на ГМ А/Ц собранија на црево се дизајнирани, инженирани и тестирани според ригорозни стандарди и се поддржани од „Generalенерал моторс“. Оригиналните делови на ГМ се вистинските делови на ОЕ инсталирани за време на производство или потврдени од „Generalенерал моторс“ за ГМ возила. Некои оригинални делови на ГМ можеби порано се појавија како оригинална опрема Acdelco GM (OE). ⚠ Предупредување : Рак и репродуктивна штета - https : //www.p65warnings.ca.gov.

Детални спецификации