.

Формите одлучуваат Сликање печатење на завиткано платно

Формите одлучуваат Сликање печатење на завиткано платно

DEN 2.33

Од стока
Во магацинот

Карактеристики : -Ирити подготвени да висат. -Пококува сертификат за автентичност. -Професионално се протегаше рака. -Најно уметност платно печати од колективот на уметноста Мармонт Хил. -Галерија завиткана во одржливо, не -пригодно дрво. Предмет : -АБСТАКТ. Пол : -нетрална. Стил : -образно. Боја : -Маликолор. Временски период : -образно. Тип на производ : -Отпечаток на сликарство. Примарен уметнички материјал : -Канвас. Големина 30 "H x 20 " W x 1.5 "D - големина : -Medium 25 " - 32 ". Димензии : големина 30 " H x 20 "W x 1.5 " D - целосна висина - горе до дното : -30 ". Големина 30 " H x 20 "W x 1.5 " d - целокупна ширина - страна на страна : -20 ". Големина 30 " H x 20 "W x 1.5 " Г - целосна длабочина - предна до грб : -1.5 ". Големина 30 " H x 20 "W x 1,5 " D - Севкупна тежина на производот : -6,5 lbs. Карактеристиките на Marm6896 пристигнуваат подготвени да висат. Вклучува сертификат за автентичност. Професионално се протегаше рака. Печатење на ликовно платно од колективниот уметнички колектив Мармонт Хил. Галерија завиткана во одржливо, не -искривување дрво. Предмет : Апстракт. Пол : Неутрален. Стил : современ. Боја : повеќебојно. Временски период : современ. Тип на производ : Печатење на сликарство. Примарен уметнички материјал : платно. Големина (18 '' h x 12 '' w x 1.5 '' d) : мали 18 ''-24 ''. Големина (24 '' h x 16 '' w x 1.5 '' d) : мали 18 ''-24 ''. Големина (30 '' h x 20 '' w x 1.5 '' d) : среден 25 ''-32 ''. Големина (36 '' h x 24 '' w x 1.5 '' d) : голем 33 ''-40 ''. Големина (45 '' h x 30 '' w x 1.5 '' d) : преголема 41 "и горе. Големина (60 '' H x 40 '' w x 1.5 '' d) : преголем 41 "и погоре. Димензии Големина 18 '' h x 12 '' w x 1.5 '' d целокупната висина - од горе до дното : 18 ''. Севкупна ширина - од страна на страна : 12 ''. Севкупна длабочина - напред кон назад : 1,5 ''. Севкупна тежина на производот : 5 фунти. Големина 24 '' h x 16 '' w x 1.5 '' d целокупна висина - од горе до дно : 24 ''. Севкупна ширина - од страна на страна : 16 ''. Севкупна длабочина - напред кон назад : 1,5 ''. Севкупна тежина на производот : 6 фунти. Големина 30 '' h x 20 '' w x 1.5 '' d целокупната висина - од горе до дното : 30 ''. Севкупна ширина - од страна на страна : 20 ''. Севкупна длабочина - напред кон назад : 1,5 ''. Севкупна тежина на производот : 6,5 фунти. Големина 36 '' h x 24 '' w x 1.5 '' d целокупната висина - од горе до дно : 36 ''. Севкупна ширина - од една до страна : 24 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5 ''. Целокупната тежина на производот : 6,5 фунти. Големина 45 '' h x 30 '' w X 1,5 '' d целокупна висина - од горе до дно : 45 ''. Севкупна ширина - страна до страна : 30 ". Севкупна длабочина - напред кон назад : 1,5 ''. Севкупна тежина на производот : 9 фунти. Големина 60 '' h x 40 '' w x 1.5 '' d целокупна висина - од горе до дно : 60 ''. Севкупна ширина - страна на страна : 40 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5 ''. Севкупна тежина на производот : 12 фунти.

Детални спецификации