.

Лун Камерниот Оркестар На Лондон - Даунтон Опатија Оригинален Резултат-Винил

Лун Камерниот Оркестар На Лондон - Даунтон Опатија Оригинален Резултат-Винил

DEN 711.36

Од стока
Во магацинот

Даунтон Опатија, филмот, ја продолжува приказната За Лорд Грантам и семејството Кроули и е во кината ширум светот од септември. Филмот зема каде заврши последната ТВ серија, следејќи ги настаните Во Опатијата Даунтон на почетокот на 20 век. ОСТ, составен од Џон Лун, се заснова на познатите композиции прикажани во светската хит тв-емисија. Лун/Камерниот Оркестар На Лондон-Даунтон Опатија Оригинален Резултат (ЛП) - Винил. 2019. Даунтон Опатија, филмот, ја продолжува приказната За Лорд Грантам и семејството Кроули и е во кината ширум светот од септември. Филмот зема каде заврши последната ТВ серија, следејќи ги настаните Во Опатијата Даунтон на почетокот на 20 век. ОСТ, составен од Џон Лун, се заснова на познатите композиции прикажани во светската хит тв-емисија.

Детални спецификации