.

Ekena Millwork 6 W 32 D 32 H Традиционален блок груб пикан заграда W Офсет заграда, Даглас Фил

Ekena Millwork 6 W 32 D 32 H Традиционален блок груб пикан заграда W Офсет заграда, Даглас Фил

DEN 2487.20

Од стока
Во магацинот

Додадете природна убавина на кој било проект за внатрешни работи или надворешен со посебен западен црвен кедар или ела на Даглас. Рустични држачи за дрво, корбели, опашки од рафтер и изгледи ќе содржат уникатни бои, зрна, текстури, јазли, сапвуд со употреба на кој било производ од рустикалната колекција на Екена. Автентични детали и занаетчиство. Направено од најдобрите северноамерикански шуми. Совршен за внатрешна или надворешна употреба. Додадете архитектонски интерес и детали. Облечете ги лекарите, пергола, тремови и влезови.

Детални спецификации