.

Одделение за услуги на Рејбестос СГД; Поставете подлога за сопирачки на органски диск се вклопуваат Изберете: 1989- Форд Сонда, 1988- Mazda 626

Одделение за услуги на Рејбестос СГД; Поставете подлога за сопирачки на органски диск се вклопуваат Изберете: 1989- Форд Сонда,

DEN 1.67

Од стока
Во магацинот

Триењето на степенот на услугата Raybestos обезбедува најприфатлива, квалитетна линија на триење во индустријата за задниот дел, нудејќи 95% покриеност и броеви на делови од прв на пазарот на одредени апликации. Ако барате безбедни, сигурни влошки за сопирачките за да ги задоволите потребите за покривање на постарите возила и клиентите што се свесни за буџетот, тогаш нашата SG линија на триење е за вас. Подлочниците за одделение за одделение одговараат и намалување на бучавата, вибрациите и грубоста. Секој доаѓа со челик за намалување на бучавата. Raybestos SGD400 услуга одделение; Постави подлога за сопирачки на органски диск.

Детални спецификации