.

Бакуган, Битка Пакет Со Бакуган И Ексклузивни Битка Мат, Ексклузивни

Бакуган, Битка Пакет Со Бакуган И Ексклузивни Битка Мат, Ексклузивни

DEN 477.44

Од стока
Во магацинот

Оживејте Ја вашата битка Со Бакуган со Пакетот За Битки Во Бакуган! Можете да се ослободите и да се борите, директно надвор од пакетот! Внатре во овој пакет, ќе најдете четири жестоки Бакуган (со две ексклузиви не можете да најдете никаде на друго место!), осум моќни Бакукори, четири картички со знаци, четири картички за способност и ексклузивна борбена подлога за епски битки. Поставете ја подлогата и превртете го Бакуганот преку вклучените Бакукори за поп-опен баку-акција! Вооружени со вашиот нов Бакуган, можете да се борите против вашите пријатели за да видите кој ќе стане Врвен Господар На Бакуган На Битката Планета! Изградете своја сопствена епска армија Бакуган со Борбениот Пакет Бакуган и превртете се во акција! 4 ТРАНСФОРМИРАЊЕ НА БАКУГАН, ВКЛУЧУВАЈЌИ 2 ЕКСКЛУЗИВИ : Пакетот За Битки Во Бакуган има 4 жестоки Бакуган, вклучувајќи 2 ексклузивни фигури што нема да ги најдете на друго место! Подгответе се за битка со 8 Бакукори, 4 картички за способност и 4 картички со знаци (сите вклучени)!. ЕКСКЛУЗИВНА БОРБЕНА ПОДЛОГА : со вклучена ексклузивна борбена подлога, ќе бидете подготвени да се отклучите и да се соочите со вашите пријатели веднаш надвор од пакетот! Поставете ја подлогата, превртете Го Бакуганот преку Бакукорите за да ја ослободите нивната моќ и отворете се во баку-акција!. СОБЕРИ, ТРГОВИЈА, БИТКА : Растете ја вашата колекција Бакуган со Бакуган, картички со знаци, Бакукори и картички за способност вклучени во овој пакет. Трговија со пријателите, или главата директно во баку-тепачка акција!. Борбениот Пакет Бакуган е одличен подарок за деца на возраст од 6 и повеќе години. Соочете се со вашите пријатели и станете Врвен Господар На Бакуган На Планетата Битка!. Вклучува : 4 Бакуган, 8 Бакукори, 4 Способност Картички, 4 Карактер Картички, 1 Битка Мат, 1 Настава Лист. ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ : ОПАСНОСТ ОД ГУШЕЊЕ-Мали делови. Не за деца под 3 години.

Детални спецификации