.

Сено Поле 4оз Шише за Правење Свеќи, Правење Сапун, Правење Курва, Спрејови За Соби, Лосиони, Освежувачи На Автомобили, Лигите, Бомби За Капење, Затоплувачи

Сено Поле 4оз Шише за Правење Свеќи, Правење Сапун, Правење Курва, Спрејови За Соби, Лосиони, Освежувачи На Автомобили, Лигите,

DEN 255.20

Од стока
Во магацинот

Доживејте чувство на топол ветер што дува низ свежо исечените полиња со сено. Доживејте чувство на топол ветер што дува низ свежо исечените полиња со сено. Флеш Точка -200 степени. Безбедна Кожа-Да. Гел Компатибилен-Да. Ванилин-0%.

Детални спецификации