.

Балистички Едрилица Куче Играчка, Избрани, Големи

Балистички Едрилица Куче Играчка, Избрани, Големи

DEN 1.67

Од стока
Во магацинот

КОНГ Балистички Едрилица се преземање продолжување на силни балистички семејство. Кучињата се поканети со тешки, засилени Балистички материјали кои се спротивставуваат на тешката игра. Кога се фрла, лесниот и издржлив дизајн создава непредвидлива шема на летање што ги мами кучињата и нуди бескрајни игри на донесување. Централниот чкрипеч и способноста за плови додаваат на возбудата и забавата. Балистичките Едрилици ВО КОНГ се продолжение на силното балистичко семејство. Кучињата се поканети со тешки, засилени Балистички материјали кои се спротивставуваат на тешката игра. Кога се фрла, лесниот и издржлив дизајн создава непредвидлива шема на летање што ги мами кучињата и нуди бескрајни игри на донесување. Централниот чкрипеч и способноста за плови додаваат на возбудата и забавата.

Детални спецификации