.

Cisco-Linksys Е Безжичен-N Рутер

Cisco-Linksys Е Безжичен-N Рутер

DEN 1035.68

Од стока
Во магацинот

Безжичниот Рутер Cisco-Linksys E1000 ја става моќта на безжичната Технологија Во вашиот дом. Поврзете ги вашите компјутери, безжични печатачи и други wi-Fi уреди со брзина до 300 Mbps. Вклучен софтвер Cisco Connect ве поставува во неколку едноставни чекори и нуди моќни алатки за управување со вашата безжична мрежа. Лесно прилагодете ги вашите безбедносни поставки, воспоставете посебна мрежа за гости, ограничете го пристапот До Интернет користејќи Родителски Контроли и пристап до напредни поставки. Со Безжичниот Рутер Cisco-Linksys E1000, вие го контролирате вашиот безжичен дом. Cisco-Linksys E1000 Безжичен - N Рутер : Cisco-Linksys E1000 Рутер Клучни Карактеристики : Уживајте во придобивките од безжичниот-N во вашиот дом ideal идеален за користење Безжичен Интернет и продуктивност на домашна канцеларија со Рутерот Cisco - Linksys E1000. Поврзете ги вашите компјутери, безжични печатачи, паметни телефони и други безжични уреди со брзина до 300 Mbps. Користете четири порти За Брз Етернет (10/100 Mbps) за директно поврзување на жични уреди. Поставете ја вашата безжична мрежа во неколку едноставни чекори користејќи вклучен софтвер За Поврзување Циско. Поврзете дополнителни компјутери и други уреди користејќи Cisco Connect. Избегнувајте безжични слободни натоварувачи и Интернет закани користејќи прилагодливи безбедносни поставки, вклучувајќи WPA/WPA2 Personal, Wpa/WPA2 Претпријатие и заштита НА заштитниот ѕид НА SPI. Поставете посебна гостинска мрежа заштитена со лозинказначи, вашите посетители имаат пристап до Интернет, но не и вашите компјутери или податоци. Користете Ги Родителските Контроли На Cisco Connect за да блокирате одредени веб-страници и да го ограничите пристапот До Интернет во одредени часови. Прилагодете ја вашата мрежа користејќи лесно Достапни Напредни Поставки на Рутерот Cisco wireless-N.

Детални спецификации