.

Мислите На Мојот Мастиф

Мислите На Мојот Мастиф

DEN 447.84

Од стока
Во магацинот

Мислите На Мојот Мастиф : Неделен Планер 2021 вашето куче има свој уникатен јазик-дого линго. Тој може да ги изрази своите мисли и чувства за тоа колку ве сака. Дали сте подготвени да слушнете што мисли вашето куче? "Ќе го оневозможам игнорирањето на моето присуство. Подбуцнувања, гушкање, сквошеми, лижења, гррборки, чизми. Јас сум разноврсна..Можам да го направам сето тоа."Неделен планер кој ќе ве организира. Една недела до страница, датирана, со страница за белешки, врвни приоритети, луѓе за поврзување, места за посета таа недела и што доаѓа следната недела; секој ден има простор и за подетални белешки и многу хумористични мисли од вашето куче.ШТО ИМА ВО НЕГО?189 страницапремиум сјајна завршница дизајн на капакот8,5 х 11 инчи (21,59 х 27,94 см)информативна страница за сите важни детали за вашето кучешко неделно ширење на две страници : една недела на страница, датирана, со страница за белешки, врвни приоритети, луѓе за поврзување, места за посета таа недела и што доаѓа следната недела; секој ден има простор и за подетални белешки месечен преглед страница за белешки на крајот од секој месец забавен цитат за кучиња секој месец рецепт за домашно лекување на кучиња секој месец размислував од вашиот мастиф секоја Месечна Страница за да ја ставам вашата омилена слика за вашиот мастиф секој месец.Куче мислев да боја во кога ви треба некои стрес-олеснување.Совршен подарок за љубителот на кучиња да остане организиран."Досега, мојот боркинг го спаси мојот хуман од убиство од 12 возачи за испорака, 6 поштари, 3 извидници и една многу страшна торба за отпадоци...А сепак таа останува неблагодарна." Мислите На Мојот Мастиф (Мек).

Детални спецификации