.

Gevalia Expresso Прозрачни Премиум Кафе Парчиња За Nespresso® Оригинален® Brewer, Кт Компатибилни Капсули

Gevalia Expresso Прозрачни Премиум Кафе Парчиња За Nespresso® Оригинален® Brewer, Кт Компатибилни Капсули

DEN 234.24

Од стока
Во магацинот

Дали некогаш сте почувствувале дека треба да одите на Патување во Италија за да направите автентична шолја еспресо кафе? Да, и ние. Затоа создадовме Гевалиа Еспресо Прозрачни Еспресо Парчиња, линија На Неспресо Оригинална линија компатибилни капсули. (Неспресо Оригиналната линија капсули не се компатибилни со неспресо вертуо линија машина) Нема гужва, важничене или странски јазици – само јасен, автентичен еспресо. Пробајте Ги Прозрачните Мешунки Од Еспресо Гевалија и истражете средна мешавина за печење што обезбедува вкусен поттик на енергија за вашиот ден. Секоја Капсула Од Оригиналната Линија На Гевалија Неспресо подготвува течност од 1,35 еднаш порција еспресо со интензитет од ниво 6. Секоја кутија доаѓа со 10 капсули за кафе. Кафето Arбика е 60% Сертифицирано Од Алијансата За Дождовни Шуми. Сите капсули и капаци се компостираат по употреба. Gevalia Nespresso® Оригинална Линија® компатибилните капсули за еспресо кафе содржат едно 10 пакување мешунки со една порција, Прозрачна Сорта. Пробајте го ова кафе и истражете Мешунки Компатибилни Со средно печено Неспресо®. Секоја Капсула Компатибилна Со Gevalia Nespresso® вари 1,35 fl. оз. порција кафе. Ова светло и избалансирано еспресо нуди јасна завршница од цитрус со интензитет на ниво 6. Кафето Arбика е 60% Сертифицирано Од Алијансата За Дождовни Шуми. Секоја gevalia Nespresso® компатибилна капсула и капак е компостибилна. Nespresso® Оригинална линија® капсулите не се компатибилни со nespresso® vertuo line® пиварите.

Детални спецификации