.

Запечатена Моќност 5078ма Главен Сет На Лежишта одговара избери: 1977 - ФОРД Ф150, 1977 - ФОРД Ф250

Запечатена Моќност 5078ма Главен Сет На Лежишта одговара избери: 1977 - ФОРД Ф150, 1977 - ФОРД Ф250

DEN 2.00

Од стока
Во магацинот

Запечатените Делови за Напојување обезбедуваат иновативни дизајни, користат водечки материјали и користат сертифицирано производство НА ISO & QS со цел да испорачаат производи со врвен квалитет кои ги задоволуваат ригорозните барања на денешните модерни мотори. А-Серија би-метална алуминиумска легура. Поголема отпорност на напади од три-метален материјал. Драматично го намалува или елиминира абењето на лежиштето. Строги толеранции. Ги исполнува или надминува оем спецификациите. Направено со силикон за да обезбеди поголема цврстина на површината. Одговара Изберете : 1977-1996 Форд Ф150 8 Цил 5.8 Л 1977,1980-1997 ФОРД Ф250 8 Цил 5.8 Л 1978-1996 форд БРОНКО 8 Цил 5.8 Л 1978-1979 ФОРД Ф250 8 Цил 6.6 Л 1983-1997 ФОРД Ф350 8 Цил 5.8 Л 1977-1996 форд еконолин 8 Цил 5,8 Л 1977-1982 ФОРД Ф350 8 ЦИЛ 6,6 Л 1977-1979 ЛИНКОЛН МАРК В 8 ЦИЛ 6,6 Л 1977-1979 ЛИНКОЛН КОНТИНЕНТАЛ 8 ЦИЛ 6,6 Л 1978-1984 ФОРД ООД 8 ЦИЛ 5,8 Л 1987-1991 Форд круна Викторија 8 цил 5,8 л 1977-1979 ФОРД ТАНДЕРБЕРД 8 ЦИЛ 5,8 Л 1977 Форд Оод 8 Цил 6,6 Л 1977-1979 ФОРД Ф100 8 Цил 5,8 Л 1977-1979 Форд Ранчеро 8 Цил 5,8 Л 1977-1979 Меркур Пума 8 Цил 5,8 Л 1977-1978 меркур маркиз 8 Цил 6,6 Л 1977-1979 ФОРД КЛУБ ВАГОН 8 ЦИЛ 5,8 Л 1980 Линколн МАРК ШЕСТИ 8 ЦИЛ 5,8 Л 1977-1978 МЕРКУР ГРАНД МАРКИЗ 8 ЦИЛ 6,6 Л 1980 ЛИНКОЛН КОНТИНЕНТАЛ 8 ЦИЛ 5,8 Л 1979,1981 МЕРКУР ГРАНД маркиз 8 цил 5.8 л 1979,1981 Меркур Маркиз 8 ЦИЛ 5.8 Л 1977 ФОРД ГРАНАДА 8 Цил 5.8 Л 1977 МЕРКУР МОНАРХ 8 ЦИЛ 5.8 л И Повеќе - Додадете Го Вашето Возило ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

Детални спецификации