.

Hotешки тркала Smish-Up Speedway Track Sett

Hotешки тркала Smish-Up Speedway Track Sett

DEN 2.67

Од стока
Во магацинот

Одете брзо или несреќа! Вашето дете може да ги усоврши своите вештини за кршење и паѓање со сетот на топли тркала Smish-Up Speedway. Hotешки тркала Smash-Up Speedway Track Set : Вклучува : Автомобил за песни и топли тркала. Не за употреба со некои возила со топли тркала. Боите и украсите може да се разликуваат.

Детални спецификации