.

20-6822-01-Компатибилен Со Шевролет Авео Лево Замена Главата Светилка Одговара Шевролет Авео

20-6822-01-Компатибилен Со Шевролет Авео Лево Замена Главата Светилка Одговара Шевролет Авео

DEN 1.00

Од стока
Во магацинот

Пакетот Вклучува 20-6822-01-9 Компатибилен Со Шевролет Авео Лево Замена На Главата светилка x 1item Опистик 20-6822-01-9 Компатибилен Со Шевролет Авео Лево Замена На Главата Светилка Компатибилен со : 07-11 CHEVROLET AVEO (АВТОМОБИЛ)Поради прецизен дизајн и строги стандарди за контрола на квалитетот, tyc замена светилки ги исполнуваат ПРОПИСИТЕ SAE/DOT И Се Во Согласност Со Fmvss 108. Сертифицираните светилки TYC CAPA дополнително го потврдуваат квалитетот преку трета страна, CAPA, сертификација. СЕРТИФИЦИРАНИТЕ СВЕТИЛКИ КАПА се прифатени од многу големи осигурителни компании како прифатлива замена за оригиналните делови на опремата. Секоја светилка за замена НА ТИК е произведена со слични пластични материјали како оригиналната опрема и се подложува на ригорозно тестирање за да се обезбеди безбедно во текот на денот и ноќта. Светилките на вашето возило се суштински дел од безбедносните карактеристики на вашето возило и може да значат разлика помеѓу влегување или избегнување несреќа.Имињата на производите се заштитен знак на наведениот производител или други сопственици и не се трговски марки На Сила Корп.производителот не мора да ја одобрува употребата на овие производи. ТИК 20-6822-01-9.

Детални спецификации