.

&N Комплет За Внесување Ладен Воздух: Високи Перформанси, Загарантирани За Зголемување На Коњските Сили: 50-Државен Правен: 2004-57-1540

&N Комплет За Внесување Ладен Воздух: Високи Перформанси, Загарантирани За Зголемување На Коњските Сили: 50-Државен Правен:

DEN 1279.68

Од стока
Во магацинот

Системот ЗА внесување воздух К&Н 57-1540 ФИПК го заменува рестриктивниот фабрички филтер за воздух и куќиштето за довод на воздух во некои модели На Џип Либерти. К&Н дозите се дизајнирани драматично да го намалат ограничувањето на внесот бидејќи го измазнуваат и исправаат протокот на воздух. Ова му овозможува на моторот на вашата Слобода да вдишува поголема количина воздух од фабричкиот склоп на филтерот за воздух. Повеќе воздух значи поголема употреблива моќност и забрзување низ опсегот на ВРТЕЖИ во МИНУТА на моторот. Внесот на воздух 57-1540 доаѓа со филтер За воздух Со висок проток К&Н И топлински штит што се инсталира во претходниот простор на воздушната кутија. Воздухот е насочен преку аеродинамички конструирана доводна цевка во телото на гасот на моторот за гарантирано зголемување на моќноста. Цевката располага со фабричкиот сензор за температура на воздухот и цревото за вентилација на куќиштето на чудакот. Преголемиот филтер за воздух во форма на конус може да се користи до 100.000 милји пред да биде потребно сервисирање во зависност од условите за возење. Овој довод на воздух е релативно лесен за инсталирање обично за 90 минути или помалку со користење на постојните фабрички точки за монтирање. Потребни алатки се шрафцигер, штекер, клешти и неколку клучеви. К&Н 57 Серија ФИПК се улични легални во сите 50 американски држави и доаѓаат Со Ограничена Гаранција Од Милион Милји На К&Н.Овој Дел Се Вклопува : Годишен Модел Подмодел 2006 Џиплиберти65-Годишнина Издание 2004-2007јеплибертилимитед2004-2006јеплибертиренегаде2005јеплибертироки Планинско Издание2004-2007јеплибертиспорт " К&Н Ладен Воздух Комплет : Високи Перформанси, Гарантирано Зголемување На Коњските Сили : 50-Државен Правен : 2004-2007 (Џип Слобода)57-1540 крајна долговечност : 10-годишна/милион милја ограничена гаранција штити за животот на вашето возило. Загарантирано Зголемување На Коњските Сили : Дино-тестирано со до 50% поголем проток на воздух од рестриктивниот филтер за воздух во фабричката кутија и доводната цевка. Подобро Влечење : Ги Подобрува перформансите на забрзувањето и нагорнината при влечење со подобрување на одговорот на гасот. Подобрен Звук На Моторот : Слушнете ја моќноста под хаубата. Заштита од светска Класа : Поместување на границите на заштитата на моторот со заштита на вашиот мотор од штетни загадувачи. Лесно Одржување : не е потребно чистење на филтерот до 100.000 милји. Лесен За Инсталирање : вклучување на завртки за помалку од еден час со основни рачни алатки. К&Н системите за внесување воздух се еден од најлесните начини за гарантирање на зголемување на коњските сили. Дино Тестирано : Дино-тестирано за гарантирано зголемување на коњските сили и забрзување без потреба ОД еку мелодија. Висок Квалитет. ". Одговара Изберете : 2004-2005, 2007 ЏИП СЛОБОДА 6 Цил 3,7 Л и повеќе-додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите.

Детални спецификации