.

ПОЛНЕЊЕ RCR123A Батерија

ПОЛНЕЊЕ RCR123A Батерија

DEN 0.67

Од стока
Во магацинот

Високи перформанси На Празнење Ли-Јонска батерија. Капацитет од 650мах. 3.7 V. Интегрирани кола за заштита од преполнување и празнење на батеријата. Може да се полни 500 пати. Висат спакувани.Само литиум јонска батерија. Не можам да ја испратам Поштата. Не може Да брод Меѓународниот. Не смее да испраќа Пошта Или Меѓународни. ПОЛНЕЊЕ RCR123 A Батерија.

Детални спецификации