.

Елемент Гранични Плацемати Л Беж

Елемент Гранични Плацемати Л Беж

DEN 431.84

Од стока
Во магацинот

Претворете Ги Вашите Секојдневни Оброци Во Специјални Прилики Со Координиран Сет На Постелнина. Направете Смела Изјава Со Колекција Постелнина Во Топли Бои И Дизајни Што Пукаат Во Очи. Елемент Граница Плацемати 13Х19 Лт беж.

Детални спецификации