.

Филтерот за воздух Одговара избери: 1998-МЕРЦЕДЕС - БЕНЦ МЛ, 1998 - МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ КЛК

Филтерот за воздух Одговара избери: 1998-МЕРЦЕДЕС - БЕНЦ МЛ, 1998 - МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ КЛК

DEN 307.20

Од стока
Во магацинот

Филтер За Воздух Филтер За Воздух Одговара Изберете : 1998-2002 МЕРЦЕДЕС-бенц мл 6 Цил 3.2 Л 2003-2005 МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ мл 6 ЦИЛ 3.7 Л 1998-2002 МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ КЛК 6 Цил 3.2 Л 1997-2000 МЕРЦЕДЕС-Бенц Ц 4 Цил 2.3 Л 1994-1995 МЕРЦЕДЕС-бенц Ц 6 Цил 2,8 л 1996 мерцедес-БЕНЦ Ц 4 ЦИЛ 2,2 Л 2006-2008 МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ СЛР 8 ЦИЛ 5,5 Л И Повеќе - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

Детални спецификации