.

Магија Мамка Пилешки Црн Дроб ЦФ Тесто Мамка, оз

Магија Мамка Пилешки Црн Дроб ЦФ Тесто Мамка, оз

DEN 2.33

Од стока
Во магацинот

Мамка и фати повеќе сом кога користите магија мамка пилешки црн дроб. Торбата од 10 мл доаѓа со многу коцки за цел ден риболов. Рецептот за магична мамка е тестиран и докажан како сигурен. Мамката за сом е достапна во коцки за мамка за тесто кои се прицврстени во вреќа отпорна на мирис за да го задржат мирисот внатре додека не ви треба за риболов. Ладењето не е потребно што ви овозможува да ја чувате оваа ставка во гаража, барака, кутија за справување или на друго место. Магија Мамка Пилешки Црн Дроб И Пилешка Крв : Тесто мамка коцки. За фаќање сом. 10-мл торба. Докажан рецепт. Торба отпорна на мирис. Нема потреба од ладење.

Детални спецификации