.

Рајт едноставност Делукс пристрасност и машина за цевки

Рајт едноставност Делукс пристрасност и машина за цевки

DEN 1789.44

Од стока
Во магацинот

Едноставноста Делукс пристрасност и машина за цевки го зема оригиналниот производител на ленти за пристрасност на ново ниво со додадени карактеристики. Сега има контрола на брзината и обложена со тефлон; Нелеплива железна површина. Покрај тоа што направи лента за пристрасност; Оваа луксузна машина го опфаќа и кабелот за цевки. Пакетот содржи : една (1) лукс машина; Еден (1) железен капак на врвот на пристрасност; еден (1) совет за пристрасност со единечен преклоп; Водечка лента; вретено; 4/32-инчен цевководен покривка на кабелот за цевки; 4/32-инчен совет за цевки; Ролери за платформа; држач за платформа; Водич за цевки; држач за водич за цевки и еден (1) приклучок за електричен кабел (E155176). Материјали : Пластика, металимпортиран пакет содржи : една (1) луксузна машина; Еден (1) железен капак на врвот на пристрасност; еден (1) совет за пристрасност со единечен преклоп; Водечка лента; вретено; 4/32-инчен цевководен покривка на кабелот за цевки; 4/32-инчен совет за цевки; Ролери за платформа; држач за платформа; Водич за цевки; држач за водич за цевки и еден (1) приклучок за електричен кабел (E155176). Материјали : пластика, метал. Увезени.

Детални спецификации