.

Комплет за заптивка на коленестото вратило АТЦ мотор

Комплет за заптивка на коленестото вратило АТЦ мотор

DEN 0.67

Од стока
Во магацинот

Apex Automobile Parts Inc Crankshaft Clankshaft Clankshaft Комплет изгради репутација во автомобилската индустрија за квалитет и занаетчиство. Ние произведуваме комплет за заптивка на моторот на коленестото вратило за буквално секој автомобил на патот денес. Комплетите за заптивки на моторот на Apex Automobile Inc. Apex ATC8612 Комплет за заптивка на моторот на моторот.

Детални спецификации