.

Bridgestone Ecopia EP Plus 235 60- 102t H гума

Bridgestone Ecopia EP Plus 235 60- 102t H гума

DEN 2.00

Од стока
Во магацинот

Bridgestone Ecopia H/L 422 Plus е турнеја, цела сезонска гума произведена за возила за патници и кросовер. Овој модел има и некои големини со високи перформанси. Bridgestone нуди гаранција за облека од 70.000 милји со овој модел на гуми .. Гумите на Екопија на Бриџстон се познати по производството на ефикасно гориво. Тие се направени со употреба на технологијата нанопро, која е специјално соединение на шарите што користи помалку енергија за одржување на истите перформанси на гумата. Соединението ја намалува отпорноста на тркалање на гумата, што пак ја намалува потрошувачката на гориво и емисијата на CO2 на возилото. Гумата е и економична и еколошка .. Цела сезонска шема на шара, со додадени детали за засилување, нуди извонредна цело време влечење во влажно, суво, па дури и зимско време. Лесниот снег на гумата е исто така подобрена со дополнителните рабови за гризење што ги обезбедуваат дополнителните сипи. Гумата е отпорна на хидропланирање, бидејќи опсегот на прегледот на шарите помага да се растера водата од под стапалото .. Способноста за извршување на гумите е исто така прва оценка. Неговиот рамен отпечаток и максимизираната област за контакт со патот обезбедуваат дека нејзината реакција на управувачот е брза и прецизна. Гумата реагира брзо на командите на возачот и настапува по желба. Со добрата реакција на управувачот, гумата исто така обезбедува добри повратни информации од патот, што го прави побезбедно да се користи .. Засилената структура на гумата, исто така, го продолжува неговиот живот. Гумата се спротивставува на пункциите и другите штети, како што се чипување, кинење и пукање, бидејќи неговата структура е засилена. Посилното соединение на гумите што се користи во производството, исто така, спречува неправилно носење и ја принудува шарата да се истроши рамномерно. Бидејќи шарата е дури и за целиот животен век на гумите, тој е употреблив подолг временски период .. Моделот на шарите на Ecopia EP422 Plus помага да се елиминира бучавата што се создава додека гумите се во движење. Бучавата на патот што се слуша во кабината на возилото е намалена, што го прави искуството за возење поудобно. Цело време влечење. Гума за ефикасно гориво. Прецизна одговорност на управувачот. Подолготрајна шара. Отпорност на пункција. Намалено ниво на бучава на патот.

Детални спецификации