.

Цревата за сопирачките на елементите се вклопуваат Изберете: Honda Accord Ex Ex-R, Honda Accord LX

Цревата за сопирачките на елементите се вклопуваат Изберете: Honda Accord Ex Ex-R, Honda Accord LX

DEN 1.00

Од стока
Во магацинот

Hoses на сопирачките Raybestos Element3 се производи со врвен автомобилски црева кои ги исполнуваат федералните стандарди за да обезбедат одлични перформанси и безбедност. Цревата Raybestos нудат подолг живот на цревата, исклучителна издржливост и леснотија на инсталација. Hoses Raybestos Element3 Цревата за сопирачките функционираат идентично со стандардите што ги бараат производителите на оригинална опрема (OE) за да обезбедат оптимална заштита, животниот век на услугата и безбедноста. Hoses на сопирачките Raybestos Element3 ги вклучуваат сите компоненти во кутијата за да овозможат лесна инсталација. • Вклучува идентично со стандардите што ги бараат производителите на ОЕ, обезбедувајќи оптимална заштита, животен век и безбедност • Вклучува сите карактеристики што се наоѓаат во ОЕ сопирачките, вклучително и загради, громи, обликувани пластични чувари и клипови со жица • Тривалентните фитинзи со цинк со врвна легура обезбедуваат одлична хидраулична Заптивка и максимална заштита на корозија • Двокреветни фитинзи обезбедуваат подолг живот на цревото и исклучителна издржливост се вклопуваат : 1992 Honda Accord Ex/Ex-R 1993 Honda Accord LX 1991 Honda Accord SE 1992 Acura Vigor и повеќе-Додадете го вашето возило на нашиот фиксен виџет да провери.

Детални спецификации