.

Мармонт Хил Океанот се јавува Сликарство печатење на завиткано платно уметност од Шерон Калстек

Мармонт Хил Океанот се јавува Сликарство печатење на завиткано платно уметност од Шерон Калстек

DEN 1.33

Од стока
Во магацинот

Карактеристики : -Галери завиткано во одржливо и не -завиткано дрво. -Арие подготвени да висат. -Рарт од Шерон Калстек. -Наклучува сертификат за автентичност.-Професионално рачно истегнат. Тема : -Наутична и плажа. Пол : -нетрална. Боја : -Blue. Временски период : -образно. Средна : -икула печатена. Уметник : -Sharon Kalstek. Тип на производ : -Отпечаток на сликарство. Примарен уметнички материјал : -Канвас. Големина 18 "H x 18 " W x 1.5 "d -големина : -small 18 " -24 ". Големина 32 " H x 32 "W x 1.5 " D -големина : -Medium 25 "-32 ". Големина 40 "H x 40 " W x 1.5 "d -големина : -large 33 " -40 ". Големина 48 " H x 48 "W x 1.5 " D -Големина : -иверизирана 41 "и погоре. Димензии : големина 18 " H x 18 "W x 1.5 " D - целокупна висина - од горе до дно : -18 ". Големина 18 " H x 18 "W x 1.5 " D - D - D - D - D - D - D - D - D - D - D - Севкупна ширина - од страна на страна : -18 ". Големина 18 " H x 18 "W x 1.5 " D - целосна тежина на производот : -5 bs. Големина 24 "H x 24 " W x 1,5 "d - целокупна висина - горе до дно : -24 ". Големина 24 "h x 24 " w x 1.5 "d - maax7366 карактеристики галерија завиткана во одржливо и не -завиткано дрво. Пристигнува подготвени за виси. Наутички и плажа. Пол : неутрален. Боја : Сина 1,5 "г) : мали 18" -24 ". Големина (32 "H x 32" W x 1,5 "D) : Среден 25" -32 ". Големина (40" H x 40 "W x 1,5" D) : Голем 33 "-40". Големина (48 "H x 48" W x 1.5 "D) : преголем 41" и погоре. Димензии Големина 18 "H x 18" W x 1,5 "D целокупна висина - од горе до дно : 18". Севкупна ширина - од страна на страна : 18 ". Севкупна тежина на производот : 5 bs. Големина 24" H x 24 "W x 1,5" D Целокупната висина - од горе до дно : 24 ". Севкупна ширина - од страна на страна : 24". Севкупна тежина на производот : 6 фунти. Големина 32 "H x 32" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 32". Севкупна ширина - од страна на страна : 32 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 7 фунти. Големина 40 "H x 40" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 40". Севкупна ширина - страна на страна : 40 ". Севкупна тежина на производот : 9 фунти.

Детални спецификации