.

Поставен лист за броење на нишки Hygrosoft

Поставен лист за броење на нишки Hygrosoft

DEN 1334.40

Од стока
Во магацинот

Ексклузивниот сет на листови на Велспун е направен од уникатен хигро? Памук, па тие ја намалуваат влагата, ја регулираат температурата за да ве одржат поладни во лето и потопло во зима, и всушност со текот на времето се поместуваат помеки и поудобни. И тие имаат антимикробно лекување базиран на минерали за природна свежина. Hygrosoft 300 лим за броење на нишки Поставете 4 парчиња.

Детални спецификации