.

СИГУРНО СВЕТЛО СЛУЧАЈ ЦРНА КОРДУРА НАЈЛОН

СИГУРНО СВЕТЛО СЛУЧАЈ ЦРНА КОРДУРА НАЈЛОН

DEN 272.16

Од стока
Во магацинот

648018101113 59929 Случајот Со Сигурносно Светло На Блекхок Е Традиционална опрема што не е обликувана е изработена од издржлив, ОТПОРЕН на триење, ЛЕСЕН НАЈЛОН ЗА КОРДУРА. Има цврсти јамки за ремени со вбризгување за да одговараат на дежурните ремени до 2,25" широк.Спецификации на производотнаменски Модели На Фенерче За Домаќинствопожарна Серијасветло Куќиште Брои Ниту Еден Тип Светло Куќиште Боја Црн Материјал Кордура Најлонска Големина Одговара На Ремени До 2,25" Модел 44А250БК Завршна Текстура Модел Одговара Сигурно 6п Фенерче Монтирање Тип Јамки Големина На Ременот до 2,25" 44А250БК 648018101113 БЛЕКХОК Сигурно Светло Случај Црна Кордура Најлон.

Детални спецификации