.

13929н Алтернатор

13929н Алтернатор

DEN 2.33

Од стока
Во магацинот

Впс светски Електроенергетски системи алтернатор изгради репутација во автомобилската индустрија за квалитет и изработка. Ние произведуваме алтернатор за речиси секој автомобил на патот денес. Wps светски електроенергетски системи алтернаторите се достапни за употреба на пат и надвор од патот и се дизајнирани за сите временски услови. ВПС 13929н Алтернатор.

Детални спецификации