.

Гудјер Серпентина Појас, 3-Ребро 29.5 Должина Одговара избери: 1992 - ТОЈОТА КАМРИ, 1999 - ТОЈОТА КАМРИ СОЛАРА

Гудјер Серпентина Појас, 3-Ребро 29.5 Должина Одговара избери: 1992 - ТОЈОТА КАМРИ, 1999 - ТОЈОТА КАМРИ СОЛАРА

DEN 1.00

Од стока
Во магацинот

Goodyear Појаси има развиено мулти V-појаси кои ги исполнуваат или надминуваат барањата ЗА OE, обезбедувајќи долг век на траење на ременот и тивко работење. Вратете ја ефикасноста на системот за погон на ременот со инсталирање на нов Појас За Добра Година. Ги исполнува Или Надминува Спецификациите НА ОЕМ; Долготрајно Гумено Соединение ЕПДМ. Комерцијална гумена формулација за тивко работење. Членовите на синтетичката напнатост со избалансиран кабел за извртување обезбедуваат неутрално следење при трчање.

Детални спецификации