.

Џејми Играат Долго Вол Чудни Времиња

Џејми Играат Долго Вол Чудни Времиња

DEN 1.00

Од стока
Во магацинот

Средно/Напредно. Одликувајќи " Земете Пет!"Не се чувствувајте непријатно секој пат кога некој ќе повика мелодија во непарен метар. Конечно, тука е темелно тренингот во чудно време потписи, вклучувајќи 5/4, 6/8, 11/4, и наизменично време се чувствува дека ќе ви даде доверба и владеење да се изврши во вашиот најдобар. Направете необични временски потписи да се чувствуваат природно како 4/4. Џејми Играат Долг Том 90 Чудни Времиња (Книга И ЦД).

Детални спецификации