.

Смејте Се Научете Часовник

Смејте Се Научете Часовник

DEN 159.84

Од стока
Во магацинот

Смејте Се Научете Часовник како бебето ќе го помине времето? Фишер Цена Смејте Се И Научете Броење Бои Часовникот обезбедува часови на интерактивна забава и учење со 75+ песни, зборови и фрази. Со притискање на копчињата на врвот на часовникот, бебето може да слуша карактерни песни и фрази за различни периоди од денот. Бебето, исто така, може да ги притисне копчињата околу часовникот-или да ги сврти стрелките на часовникот-за да научи за облиците, броевите и боите! Овој часовник дури ги учи првите шпански зборови и фрази! Постојат толку многу начини да си играте со овој часовник колку што има часови во денот! Сакате да го забавувате бебето во движење? Само фатете ја рачката за лесно носење и понесете ја со вас!.

Детални спецификации