.

Влијание Метеж - Лили Рампа-3.5 & оз

Влијание Метеж - Лили Рампа-3.5 & оз

DEN 0.67

Од стока
Во магацинот

Умно дизајниран да симулира ранета мамка, Метежот од Ударот го исполнува своето име. Може да се фрли далеку и да се работи со бавно враќање за да се скрши површината за акција што бега, или на опуштена линија за широки пукања и прскања како борбена мамка. Направено за покривање на водата, Метежот оди и лесно се појавува за да го спушти уловот. Должина : 3.5 во. Тежина : 1/2оз. Топ вода.

Детални спецификации