.

Кавалер Кралот Чарлс Спаниел Триколор Преден Поглед Квадратни Честитки И Пликови на

Кавалер Кралот Чарлс Спаниел Триколор Преден Поглед Квадратни Честитки И Пликови на

DEN 143.84

Од стока
Во магацинот

Квадратни Честитки И Пликови пакет од 8 кој раса специфични кавалер Кралот Чарлс Спаниел уметнички дела. Овој Квадратен Честитки И Пликови пакет од 8 е од колекцијата Богатства На Каролина Убава Како Слика. Богатства Каролина Печатени Честитка Пакет. Ова е пакет од осум преклопени картички со 5х5 квадратни белешки и осум соодветни бели пликови. Овие картички се празни внатре за да ја додадете вашата специјална белешка или специјален празничен поздрав. Целосните уметнички картички во боја се отпечатени во нашиот објект во целосна боја на нашиот капак од 80 килограми или 216 GSM. Супер мазната завршница на белите картони навистина ги подобрува уметничките дела на картичката. Секоја картичка доаѓа со соодветен бел плик. Уметничкото дело на картичката е создадено од еден наш домашен креативен уметник или еден од нашите лиценцирани уметници. Ова е од Каролина Богатства Кучиња категорија на производи. Кавалер Кралот Чарлс Спаниел Триколор Предниот Поглед Квадратни Честитки И Пликови Пакет на.

Детални спецификации