.

Вандорен Бб Кларинет Против Трска Сила #3.5+; Бо на 10

Вандорен Бб Кларинет Против Трска Сила 3.5+; Бо на 10

DEN 1.67

Од стока
Во магацинот

Вандорен Бб Кларинет V21 Трска Сила #3.5+; Кутија од 10 V21 трска ја комбинира конусната форма на 56 rue Лепична трска со V. 12 профил. Оваа уникатна комбинација ги прави сите регистри на кларинетот подостапни со топлина и длабочина на звук. Тоа ќе ви овозможи да играте со неверојатно присуство и непосреден одговор. V21 е совршена трска за изведби кои бараат способност ефикасно да се справат со големи интервални скокови со уште богат тон. Секоја трска запечатена во "Пакет За Проток" за да обезбеди свежина.

Детални спецификации