.

Денсо Реконструиран ДЕНСО Прв Пат Одговара Алтернатор 210-0439

Денсо Реконструиран ДЕНСО Прв Пат Одговара Алтернатор 210-0439

DEN 3919.84

Од стока
Во магацинот

Денсо алтернаторите не се само оригинална опрема на многу од врвните светски производствени автомобили; тие се омилени и во мотоспортот, каде што нивната мала тежина, висока ефикасност и издржливост под најсложените услови ги прават природен избор. Преработените алтернатори НА ДЕНСО минуваат низ исцрпувачки процес. Статорите и исправувачите се тестираат на 300 волти, додека роторите се доставуваат до 600 волти, сето тоа за да се обезбедат сигурни перформанси. Прстените за лизгање на роторот се врзуваат за завршна површина од 8 микрони, со истекување ограничено на 20 микрони, минимизирајќи го абењето и абразијата на четката. Лежиштата се потврдени според стандардите ЗА ОЕ и се полни со врвни стандардни лубриканти за ОЕ. Нов или повторно произведен, денсо алтернаторот е квалитетна компонента. Понудени во верзии од 40 до 160 ампери и пошироко за стотици специфични апликации за возила, сите алтернатори ги исполнуваат ригорозните стандарди ЗА Прв Пат На ДЕНСО. Современите автомобили користат десетици софистицирани електронски системи од браник до браник, поставувајќи големи барања за системот за полнење. Алтернаторот нема место за сечење агли. Денсо алтернаторите За Прв Пат Ги исполнуваат или надминуваат сите стандарди на производителот, правилно се монтираат со минимум проблеми со инсталацијата и обезбедуваат години на сигурна услуга. Карактеристики. Премиум јадра и прецизни одредници за склопување НА ОЕ; Дизајн за исполнување на исцрпувачките барања за топлина и електрична енергија; Првпат Вклопувањето обезбедува совршено монтирање без проблеми со усогласување на ременот/макарата; Придобивки. Професионалците за услуги претпочитаа алтернатори НА ДЕНСО за решение без проблеми; ое квалитетно вклопување, изглед и издржливост; Целосна компатибилност со чувствителни електронски системи; Компактен И лесен дизајн Денсо Повторно Произведен ДЕНСО Прв Пат Одговара На Алтернаторот 210-0439.

Детални спецификации