.

Јанкетрадери, Кукабура Австралиски Црвен Сладунец, Лб

Јанкетрадери, Кукабура Австралиски Црвен Сладунец, Лб

DEN 0.33

Од стока
Во магацинот

Кукабура Австралискиот Црвен Сладунец е најпознат по својот уникатен вкус и меката и џвакачка текстура. Ова е производ Од Австралија. 2 фунти запечатени кеси. Произведено Во Австралија. Богата, Џвакачка И Вкусна.

Детални спецификации