.

Правда Лига Акција Бетмен Слика

Правда Лига Акција Бетмен Слика

DEN 196.96

Од стока
Во магацинот

Возраст : 3 години И До 6 "фигури на омилени дц ликови секој има иконски детали, Бетмен и Супермен имаат платнени наметки 6" фигури на омилени дц ликови. Секој има иконски детали, Бетмен и Супермен имаат платнени наметки. Повеќе точки на артикулација овозможуваат акциони пози и битка. Целосниот асортиман вклучува 2 фигури На Бетмен, во црн и сив Батсу, Супермен, Флеш и Џокер. Секој продаден одделно, предмет на достапност.

Детални спецификации