.

Филтер за воздух Одговара изберете: 2008-КИА СОРЕНТО

Филтер за воздух Одговара изберете: 2008-КИА СОРЕНТО

DEN 1.67

Од стока
Во магацинот

Филтрацијата е основа на ефективна програма за одржување, помагајќи им на опремата да остане поблиску до новата состојба подолг временски период. Филтрацијата е повеќе од филтри. Викс дополнителните предмети вклучуваат основи, конектори, помошници за инсталација, обвивки за филтри за воздух, чинии, дополнителни адитиви, мерачи на притисок и комплети за тестирање. Овие ставки помагаат во инсталацијата на филтерот, го продолжуваат корисниот век на траење или обезбедуваат податоци за да помогнат во одредувањето на ефективниот работен век. Филтер за воздух Одговара Изберете : 2008-2009 КИА соренто 6 Цил 3,3 Л и повеќе-додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите.

Детални спецификации