.

Собрание на радијатор за бмв 17-11-672 - 17-11-7-618-вп Одговара изберете: 2012-БМВ 328, 2013-бмв 320

Собрание на радијатор за бмв 17-11-672 - 17-11-7-618-вп Одговара изберете: 2012-БМВ 328, 2013-бмв 320

DEN 1310.08

Од стока
Во магацинот

За да се обезбеди ефикасност на ладењето, сите тик радијатори се слични на ое конструкција за број и поставување на течни цевки и перки за ладење. За оние радијатори со ладилници за масло за пренос, резервоарите за радијатори TYC се обликуваат со помош на супер отпорна на топлина, полимерна пластика со висока густина за дополнителна заштита од екстремни температури на моторот. Секој тик радијатор е тестиран на истекување пред да ја напушти фабриката за да обезбеди постојан квалитет.Ое-споредлив ремен (без конектор "пигтаил") за инсталација без проблеми-споредливите одредби за монтирање обезбедуваат пад-во прецизни фитментригорни и забрзани тестови за возење велосипед за да се обезбеди квалитет и издржливост НА услугата на производот Tyc 13394 Собрание На Радијаторот За Bmw 17-11-672-104 17-11-7-618-807 vp Одговара : 2012-2016 бмв 328 4 цил 2 л 2013-2016 бмв 320 4 цил 2 л 2014-2016 бмв 428 4 цил 2 л 2012-2015 бмв 335 6 цил 3 Л 2014-2016 бмв 228 4 цил 2 л 2014-2016 Бмв 435 6 цил 3 л и ПОВЕЌЕ-додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите.

Детални спецификации