.

Борам Грејсон Кафе Маса, Природни

Борам Грејсон Кафе Маса, Природни

DEN 2.33

Од стока
Во магацинот

Масичката За Кафе Грејсон ги засрамува масичките за кафе во фармата. Достапно е во Нашата Природна завршница Бораам, ќе ве воодушеви природната убавина на дабовото дрво. Оваа функционална масичка за кафе користи само обновено дабово дрво, осигурувајќи дека секоја единица е единствена. Централната фиока за складирање може да се користи за да се сокријат шансите и краевите. Се отвора од двете страни и може да се користи и во горниот и во долниот среден кабини, затоа слободно поставете ја оваа маса покрај ѕид. Неколку отворени кабини области обезбедуваат дополнителен простор за складирање или прикажување на вашите омилени украсни предмети. Цврста конструкција од дабово дрво; антички хардвер во месинг боја; функционална фиока за складирање на центарот се отвора од двете страни; 5 отворени коцки за складирање; не е потребно склопување.

Детални спецификации