.

Трансформатори Cybertron Мини-Con Класа Scattorbrain наспроти Монокл Играчка Слика Во Собата

Трансформатори Cybertron Мини-Con Класа Scattorbrain наспроти Монокл Играчка Слика Во Собата

DEN 180.64

Од стока
Во магацинот

Официјално лиценциран од хасбро! Возилата се менуваат во страшни Фигури на роботи и повторно се враќаат! Две возила доаѓаат со инструкции. На возраст од 5 и повеќе години. Трансформатори Cybertron Мини-Con Класа Scattorbrain наспроти Монокл Играчка Слика Во собата.

Детални спецификации