.

Колер Корали Туш И Када Када Тапа Трим Со Извајани Акрилни Рачка И Лизга-Одговара Излив, Полиран Хром

Колер Корали Туш И Када Када Тапа Трим Со Извајани Акрилни Рачка И Лизга-Одговара Излив, Полиран Хром

DEN 2.00

Од стока
Во магацинот

Метална Конструкција Достапна Со 4-7/8" Пренасочувач Бања Излив Со Лизгачка Врска Акрилна Рачка Колер Корали Туш И Када Када Тапа Трим Со Скулптурирана Акрилна Рачка И Лизгање-Се Вклопуваат Излив, Полиран Хром.

Детални спецификации