.

Бизнис Извор, БСН, Стринг Затворање Топ-отворен Поли Плик, Секој, Јасен

Бизнис Извор, БСН, Стринг Затворање Топ-отворен Поли Плик, Секој, Јасен

DEN 2.00

Од стока
Во магацинот

Поли пликот со врвно отворање нуди јасен џеб напред за лизгање на рутирање. Цврстата поли конструкција нема да искине, расипе или почва. Користете затворање на најлонска низа за да ја обезбедите содржината во пликот. Повторна употреба со вметнување ново лизгање за рутирање.Бизнис Извор Стринг Затворање Топ-отворен Поли Плик, 1 Секој (Количина) Јасен џеб напред нуди лесна видливост на лизгањето на рутирање. Цврстата конструкција обезбедува трајна издржливост за често ракување. Затворањето на низата штити од случајно отворање.

Детални спецификации