.

Бош Брзина - во. Диа. во. Л Челик Ротациони Чекан Малку СДС - ма Стенк компјутер

Бош Брзина - во. Диа. во. Л Челик Ротациони Чекан Малку СДС - ма Стенк компјутер

DEN 1.67

Од стока
Во магацинот

Бош карбид ротациони чекан битови функција совети кои остануваат поостри подолго и испорача повеќе дупки во рамките на спецификацијата од конкурентни битови. Произведени на анси спецификација б212. 14. Натриум додецил сулфат-макс ротациони чекан битови одговара на бош натриум додецил сулфат-макс чекани и конкурентни натриум додецил сулфат-макс погонски чекани и хилти чекани користејќи те-И-ТЕ-фи шенкс. Незаменлива моќност од цврста карбидна глава со робустен дизајн на с-секач за дополнителна брзина и живот. 5/8 во. големина. Највисоката брзина на дупчење со наклонети странични секачи обезбедува брзо бетонско дупчење. Компактна глава за брзо отстранување на прашина и подолг век на траење. Совет за активно центрирање обезбедува брз и точен почеток. Индикаторот за ознака за абење обезбедува точност на дијаметарот на дупката.

Детални спецификации