.

Хартија И Плик Бр. Прозорец Коверти, 1 2, Црвена, 1000 Картон

Хартија И Плик Бр. Прозорец Коверти, 1 2, Црвена, 1000 Картон

DEN 3.00

Од стока
Во магацинот

Замислете убаво и свежо есенско јаболко. Тој е чист, светло јасен и живописно црвен. Се чини дека свежите јаболка имаат многу заедничко СО Џем Хартија И Плик Брит Нијанса Црвено #10 Пликови На Прозорци! Овие пликови се со големина од 4 1/8 х 9 1/2 инчи и се направени од мазна, висококвалитетна, 30% рециклирана хартија од 24 килограми! Овие светло-црвени пликови имаат комерцијални клапи и сигурно затворање на непцата. Секој од нив се отвора хоризонтално. Во долниот лев агол напред, секој од овие пликови има јасен целофан прозорец дизајниран да ги прикажува појдовните адреси на затворени предмети. Овој комплетен картон содржи 1000 пликови! Колку и да е одлична вашата понуда, да ги натерате луѓето само да отворат директна пошта може да се покаже како предизвик за многумина. Со Јасни Пликови На Прозорци, примателите на вашиот пакет ја гледаат вашата импресивна содржина дури и без да мора да го отворат пликот. Примами ги веднаш. Големина : 4 1/8ин х 9 1/2ин Боја : Брит Нијанса Црвена Количина : 1000/картонска Боја : Црвена. Големина : #10 (4.13 х 9.5 инчи). Количина : 1000 Пликови по Картон. Овие пликови на прозорци овозможуваат да се видат адреси и примачи без да мора да се обраќаат на надворешната страна на пликот. Одлично за плати, сметки, фактури, изјави, маркетинг материјали и многу повеќе. Тие се обликувани од 30% рециклирана висококвалитетна хартија од 24 килограми, имаат комерцијална размавта за џвакање и мазна завршница!.

Детални спецификации