.

Континентален Сон од Вејтон, 0,75 Хоризонтален Душек Поддржува Дрвени Летви Со Покривка, Кралица, Сива Боја

Континентален Сон од Вејтон, 0,75 Хоризонтален Душек Поддржува Дрвени Летви Со Покривка, Кралица, Сива Боја

DEN 0.33

Од стока
Во магацинот

Стандардните дрвени летви обезбедуваат одлична површинска основа за сите кревети на платформа, кревети и дневни кревети. Додава поддршка на секој тип душек и ќе го одржува останувањето на душекот во добра форма со што ќе го продолжи животниот век на вашиот душек дрвените летви направени Од црно смрека дрво се поврзани за да спречат движење за време на употребата и тие без напор го продолжуваат животниот век На вашиот душек и спречуваат доделување тоа ќе даде цврста долна поддршка За душекот Овие може да се избегнат со употреба на летви Со помош на летви го удвојува Животниот век На душекот Овие летви Се добра алтернатива наместо кутија пролет што може да биде превисока за дневни кревети тоа ќе му даде на креветот лифт без да додаде голема висина овие летви се доволно силни за да се користат директно на рамката на креветот Наместо пружина од кутија. КВАЛИТЕТ ШТО МОЖЕТЕ да ГО ПОЧУВСТВУВАТЕ : премиум пената со Висока густина додава луксузна мекост додека не ја одзема поддршката на душекот. ПОМАГА ВО БОЛКИ во ГРБОТ : Обезбедува амортизирање за ослободување од притисок во областите на колкот и рамото додека сеуште обезбедува доволно поддршка, така што телото не попушта. ГО ПРОДОЛЖУВА ЖИВОТНИОТ ВЕК НА ДУШЕКОТ : Користењето на горниот дел Од Душекот Мајтон од самиот почеток е едно од најдобрите.

Детални спецификации