.

НСН5173668, Рециклирани 55-Гал ТРЦ Кеси, Кутија, Црна, гал

НСН5173668, Рециклирани 55-Гал ТРЦ Кеси, Кутија, Црна, гал

DEN 1.67

Од стока
Во магацинот

Линеарните облоги со мала густина се отпорни на пункција и отпорни на кинење. Кесите содржат во просек 43 проценти пост-потрошувачка и 47 проценти пред-потрошувачка рециклирана содржина за вкупно 90 проценти рециклирана содржина. Вреќи со вкупна рециклирана содржина (ТРЦ) се спротивставуваат на големиот обем на работа, додека го минимизираат влезот на смоли во системите за отпад. Се спротивставува на големиот обем на работа. Го минимизира влезот на смоли во системите за отпад. Отпорен на пункција. Отпорен на солзи.

Детални спецификации